image
 |  0 24 Липня 2022 | 10:18

На Волині уродженець Донеччини намагався підкупити поліцію

На Волині судили уродженця Донеччини, який намагався за тисячу гривень відкупитися від поліції через керування авто у стані алкогольного сп’яніння. Його оштрафували на 20 тисяч гривень.

Про це йдеться у вироку Володимир-Волинського міського суду Волинської області, - пишуть Волинські новини. 

Згідно з матеріалами справи, злочин трапився 9 червня поблизу села Фалемичі Володимир-Волинського району. Будучи п’яним, уродженець міста Слов’янськ, що на Донеччині, пропонував поліцейським тисячу гривень неправомірної вигоди, аби його не притягали до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції). Гроші він поклав між передніми сидіннями службового авто поліції.

Під час досудового розслідування у кримінальному провадженні між прокурором та обвинуваченим було укладено угоду про визнання винуватості.

Водію призначили штраф у розмірі 1150 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 19 тисяч 550 гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку в торговому центрі чоловік поцупив косметику

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити