image
 |  4 23 Лютого 2018 | 11:04

На Волині «валютник» надав 10 тисяч гривень хабара працівнику поліції за не притягнення до адміністративної відповідальності

Про це 23 лютого 2018 року повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.
Під процесуальним керівництвом Володимир-Волинської місцевої прокуратури працівниками Управління захисту економіки у Волинській області 22 лютого 2018 року викрито громадянина, який надавав неправомірну вигоду оперативному оперуповноваженому міжрайонного відділу Управління захисту економіки в області Департаменту захисту економіки Національної поліції України.
Грошові кошти у сумі 10 тис. грн. чоловік пропонував та намагався надати правоохоронцю, аби уникнути адміністративної відповідальності за незаконний обіг валютних цінностей.
Тривають слідчі дії, вирішується питання про повідомлення громадянину про підозру у наданні неправомірної вигоди службовій особі за вчинення чи не вчинення нею дій в інтересах надавача з використанням наданої їй влади чи службового становища (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 369 КК України).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити