image
 |  13 29 Грудня 2020 | 14:20

На Волині вбивцю підозрюють у ще одному злочині

За процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури 21-річному жителю Луцька, підозрюваному у вбивстві (ч.1 ст. 115 КК України), повідомлено про підозру ще і в заподіянні тяжких тілесних ушкоджень (ч.1 ст. 121 ККУ).

Про це інформує прокуратура Волинської області.

Увечері 27 липня 2020 року в селі Поліське Старовижівського району Волинської області молодик перерізав горло 50-річному чоловіку, з яким разом вживав алкоголь.

У ході досудового розслідування цього злочину було встановлено його причетність до вчинення ще одного кримінального правопорушення - увечері 03 вересня 2018 року тоді ще 19-річний нетверезий молодик у Ковелі поблизу одного з кафе ударив кулаком на два роки старшого юнака, спричинивши йому відкриту черепно-мозкову травму.

Підозрюваний перебуває під вартою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Один із районів Луцька «тоне» у смітті (ФОТО)

Довідково: за умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині санкцією ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України передбачено покарання до 15 років позбавлення волі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити