image
 |  472 16 Вересня 2024 | 19:43

На Волині ветеран не може записатися на безкоштовне МРТ

Ветеран війни з Володимира Тарас Сватко не може записатися на безкоштовне МРТ.

Допис про це він виклав у фейсбуці.  

Знаєте, після звільнення з військової служби я зіштовхнувся з масою проблем, але сьогодні відбувся ще один плюс в копілочку під назвою «ну ти й довбой@б, Тарас».

Розповідаю.

Відразу після звільнення я за власною ініціативою ліг в госпіталь на обстеження. Знайшли різні болячки, в тому числі і проблеми з серцем.

Виписали БЕЗКОШТОВНЕ направлення на МРТ грудного відділу хребта.

В даному направленні зазначено, що воно діє рік часу і по ньому можна зробити МРТ в будь-якій державній/комунальній установі.

Сьогодні телефоную в різні лікарні Волинської області. Виявляється, безкоштовно можна зробити МРТ лише в обласній лікарні. Решта все - платні кабінети в лікарнях.

Ок, кажу, записуйте. Найближча дата - 17 червня 2025 року.

Прикольно, думаю я.

Записують і кажуть:

- вибачте, але Ваше направлення недійсне.

- Як так? В мене ж зазначено, що діє рік часу.

- в Вас зазначено недостовірну інформацію. Лікар, який виписував Вам направлення в базі вказав, що воно діє протягом одного дня. Допобачення.

І все. Тут і підтримка ветеранів, і державне забезпечення, і людське ставлення.

Скажу відразу, що вже місяць намагаюсь достукатись по іншим питанням до Мінветеранів та віднедавна і Natalia Kalmykova , але вони зайняті публікуванням фоточок з різних заходів на яких всі такі важні, і заклопотані питаннями допомоги ветеранам. Але це все фейкова діяльність. Реальної допомоги нуль. Повідомлення ігноруються, в телефонному режимі кажуть, що не можуть нічим допомогти. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні може зʼявитись мовна поліція: що це означає та як працюватиме

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити