image
 |  18 5 Лютого 2022 | 13:04

На Волині планують відновити дорогу від Ковеля до Турійська

Наразі мова йде не про відновлення дорожнього покриття, адже для цього потрібна відповідна температура довкілля. А поки проводяться ті етапи ремонтних робіт, що не настільки залежні від погодних умов.

Про це повідомляє пресслужба Служби автомобільних доріг у Волинській області.

Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква одна з доріг, де продовжують працювати дорожники.

Наприкінці минулого року тут стартував ремонт на двох об’єктах, загальною протяжністю понад 17 км. На ділянці, що пролягає від міста Ковеля до селища Турійськ, торік вдалось відновити у вирівнюючому шарі більше 15 км дороги. Завершення робіт з влаштування першого шару асфальту, а також фінішне асфальтування плануємо провести навесні.

На сьогодні працівники підрядного підприємства проводять інші роботи, передбачені проєктно-кошторисною документацією – подовжують водопропускні залізобетонні труби та облаштовують узбіччя. Ремонт виконує підрядне підприємство ТОВ «Волиньдорбуд».

На сьогодні якісне дорожнє покриття на регіональному автошляху Р-15 маємо від с.Верба до межі з Львівською областю, включаючи під’їзд та об’їзд м.Володимира.

У 2022 році плануємо відремонтувати відтинок Ковель – Верба і завершити відновлення Р-15 на всій протяжності у межах Волинської області. Також у планах нинішнього року – ремонт ліній зовнішнього освітлення та влаштування тротуарів на автошляху Р-15 в межах міста Нововолинськ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучанка нарікає на автостоянку, яку влаштували водії під її вікнами (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити