image
 |  2 13 Липня 2023 | 11:52

На Волині відремонтували міст

Поблизу міста Ківерці відремонтовано міст.

Про це інформує Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області.

Мостовики завершили роботи на правій частині штучної споруди на дорозі Р-14 Луцьк – Ківерці – Маневичі –Любешів – Дольськ неподалік міста Ківерці. Завдяки чому покращили транспортне сполучення між цим населеним пунктом та обласним центром Волині.

Що було зроблено?

Після проведення підготовчих робіт відремонтували опори, влаштували перехідні плити, шафові стінки, накладну плиту, тротуарні консолі, улаштували відкрилки і тротуарні плити на підходах до мосту, встановили оцинковане перильне та бар’єрне огородження.

Нагадаємо, ремонтувати міст поблизу м.Ківерці розпочали у лютому 2022 року у рамках ремонту 5-кілометрової ділянки Дачне – Ківерці автошляху Р-14. Ліву частину споруди демонтували, тому транспорт через цей міст рухався в обох напрямках лише правим проїздом. Із початком повномасштабної збройної агресії росії всі ремонтні роботи довелось призупинити.

▫️Аби забезпечити тут повноцінний і безпечний рух, розібрану частину штучної споруди торік улітку відновили в межах робіт з експлуатаційного утримання.

▫️Цьогоріч, завдяки виділенню фінансування на ремонтні роботи дороги Р-14 на ділянці Дачне – Ківерці, відновлено і праву частину мосту.

Тож звітуємо про завершення ремонту всієї штучної споруди.

Хід робіт і їх результат – на світлинах.

Виконавець: ТзОВ «РБП Транс-мост», дорожнє покриття влаштовано ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ковелі кладовище заросло хащами

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити