image
 |  248 16 Травня 2024 | 19:13

На Волині викрили схему реалізації електронних цигарок з канабісом

Зброя, наркотики та електронні сигарети з умістом канабіноїдів: на Волині викрито схему реалізації контрафактних товарів. 

Про це ВолиньЮА повідомили в прокуратурі. 

За процесуального керівництва прокурорів Волинської обласної прокуратури на Волині виявлено факти незаконної реалізації електронних сигарет з умістом канабіноїдів та рідин до них.

У ході проведення понад десятка санкціонованих судом обшуків в офісному приміщенні, а також у помешканнях та автомобілях жителів Ковельщини, ймовірно, причетних до схеми незаконного ввезення та реалізації в Україні цих товарів, виявлено та вилучено електронні сигарети, рідини до них, готівкові кошти, комп'ютерну техніку та документацію.

Одному з фігурантів, в оселі якого виявлено й вилучено також незареєстровану вогнепальну зброю, набої до неї та наркотичні засоби, повідомлено про підозру в незаконному поводженні зі зброєю і бойовими припасами та незаконному придбанні й зберіганні з метою збуту наркотичних засобів (ч.1 ст. 263, ч.1 ст.307 КК України).

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Триває досудове розслідування.

Встановлюються особи усіх причетних до незаконного промислу.

Вирішується питання про арешт вилучених товарно-матеріальних цінностей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На 76-му році життя відійшов у вічність священник храму ПЦУ на Волині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити