image
 |  0 19 Листопада 2021 | 16:17

На Волині виявили два підроблені авто

Вчора, під час несення служби на стаціонарному посту "Цумань", що на автодорозі Н-22 (Устилуг — Луцьк — Рівне), за порушення ПДР поліцейські зупинили автомобіль BMW 330D.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області.

Під час перевірки документів та номерів агрегатів, патрульні виявили втручання шляхом напилення в VIN-код вище вказаного транспортного засобу.

Згодом під час патрулювання на вулиці Шевченка, що у Луцьку, інспектори зупинили автомобіль Volkswagen Golf, водій якого порушив правила дорожнього руху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку зводять 14-поверхівку, яка спричинить додаткове навантаження на інфраструктуру Київського майдану (ФОТО)

Під час перевірки документів на транспортний засіб, патрульні виявили можливу підробку. Також під час перевірки серійного номера кузова, поліцейські помітили пошкодження лакофарбового покриття та місця, де проглядається факт "переварення" кузова.

В обох випадках поліцейські викликали слідчо-оперативну групу. А на керманичів склали адмінматеріали, відповідно до вчинених правопорушень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити