image
 |  5 2 Квітня 2019 | 18:37

На Волині виявили небезпечну знахідку (ФОТО)

На Волині піротехніки знищили 11 артилерійських снарядів часів Другої світової війни, які виявили мешканці Ківерцівського та Ратнівського районів під час прогулянок.

Про це повідомила прес-служба управління ДСНС у Волинській області.

1 квітня о 15:00 піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Волинській області знищили 11 артилерійських снарядів калібру 76 та 45 мм часів Другої світової війни.

Вибухонебезпечні предмети було виявлено напередодні під час прогулянки в поблизу лісових насаджень місцевими мешканцями у Ківерцівському та Ратнівському районах.

ДСНС України звертається до громадян із проханням дотримуватись правил безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучанка «роздавала» алкоголь з власної квартири (ФОТО)

Ні в якому разі не брати їх до рук, не переносити, не розбирати, а негайно повідомити про небезпечну знахідку до найближчого підрозділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій за номером телефону «101».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити