image
 |  2360 3 Травня 2024 | 23:31

На Волині військові обстріляли цивільних: розповіли деталі

Нові подробиці стрілянини військових у Старій Вижівці Ковельського району. У пресі повідомляли, що військові відкрили вогонь по машині, котра не зупинилась на блокпосту. Інцидент стався 25 квітня, є поранені. Але у цій історії не все так однозначно. До журналістів звернулися місцеві жителі та розказали, що люди у формі обстріляли не лише машину із цивільними хлопцями.

Більше того кажуть, що там немає ніякого блокпоста.

Місцеві жителі кажуть, що у тому місці, де сталася стрілянина, блокпоста нема, є міст біля Старої Вижівки. Люди розказують, що військові спочатку обстріляли іншу автівку, у котрій їхала місцева жінка. Не на камеру вона цей інцидент підтвердила.

Їхала спочатку ця жіночка Людмила на мосту – її обстріляли, але кулі вверх пішли. А через 10 хвилин їхали ці хлопці. Вони їхали з Ковеля, їхали додому. Їх зупинили – вони призупинилися. Але побачили, що вийшли люди у формі незрозуміло якій, почали по-російськи розмовляти. І вони сіли в машину далі, щоб втікати. Там один почав стріляти. Стріляли прямо в сторону… там квартал житловий, то в сторону того житлового кварталу – каже місцевий житель Віктор.

Місцеві розказують що поранення отримав не тільки водій, а й пасажир, мовляв, спочатку хлопці готові були розповісти журналістам що ж сталося, але потім передумали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поблизу Любомля продають рекреаційний комплекс майже за мільйон доларів (ФОТО)

Детальніше - у сюжеті ТРК Аверс.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити