image
 |  4 12 Червня 2021 | 13:56

На Волині за 17 днів проживання та харчування олімпійських спортсменів заплатять 360 тисяч

Один учаник і один переможець: за 17 днів спортсмени заплатять волинській підприємиці 360 тисяч гривень. 

Державна установа «Західний державний центр олімпійської підготовки з легкої атлетики» провели тендер за участі одного учасника та підписали із ним (переможцем) договір.

Мова йде про ФОП Фещук Юлію. За умовами тендеру переможець має забезпечити проживання 25 осіб, обійдеться це для держустанови у 180 тисяч гривень. Термін надання послуг з 10 червня по 27 червня, тобто 17 днів.

Один учасник, один переможець, безконкурентні торги – нікого не збенетежили з «Західного державного центру олімпійської підготовки з легкої атлетикик». Припускаємо, що розрахунки по тендерних пропозиціях, напрошуються на думку, що замовники задалегіть підготували тендерну документацію для майбутнього переможця. Все ради спорту, або хто контролює ті витрати, тим більше коли ці кошти державні.

Ця ж підприємиця забезпечить харчування 25 осіб на суму 115 тисяч 860 гривень. Харчування спортсменів в день обійдеться у 350 гривень, а тренерів та адміністраторів – 180 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нововолинську Карпус відкриває купальний сезон на озері з брудною водою (ФОТО, ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити