image
 |  5 7 Вересня 2020 | 11:03

На Волині за минулу добу ліквідували 3 пожежі

За минулу добу пожежно-рятувальні підрозділи області ліквідували 3 пожежі в житловому секторі. Загорання зафіксовані у Луцькому Маневицькому та Нововолинському районах.

Про це повідомили в УДСНС України у Волинській області.

6 вересня у місті Луцьку загорівся тамбур дев’ятиповерхового житлового будинку. Повідомлення про пожежу до Служби «101» надійшло о 00:25. Виїжджали працівники 2-ої Державної пожежно-рятувальної частини, 1-ї ДПРЧ та 25-ї ДПРЧ м. Луцька. Ймовірна причина пожежі: підпал. Погашено до прибуття підрозділу.

О 13:27 надійшло повідомлення про пожежу цегляного житлового будинку у селі Городок Маневицького району. За викликом прибули співробітники 13-ї ДПРЧ смт Маневичі, пожежні команди з села Сойне та Городоцького лісового господарства. Ймовірна причина коротке замикання електромережі.

О 12:45 надійшло повідомлення про пожежу цегляного двоповерхового житлового будинку в місті Нововолинськ. Горіння ліквідували працівники 5-ї ДПРЧ. Ймовірна причина: необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селі поблизу Луцька – жахлива ДТП із багатьма постраждалими, дітьми та загиблими (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити