image
 |  20 2 Січня 2018 | 08:53

На Волині започаткували «Зимовий Кубок Каменя-Каширського» з шахів

У Камені-Каширському започаткували відкритий Фестиваль міста з шахів «Зимовий Кубок Каменя-Каширського 2017», котрий організував та провів Камінь-Каширський міський центр фізичного здоров’я «Спорт для всіх» (директор Сергій Панасюк).
Про це повідомляє Район.Камінь-Каширський.
Результати гри кожного гравця враховувались у визначенні його рейтингу серед інших шахістів регіону.
У Камені-Каширському започаткували шаховий турнір

Участь у ньому взяли шахісти з різних районів області. А це із Камінь-Каширського, Ковельського, Любомльського, Старовижівського, Володимир-Волинського... Загалом на Фестивалі змагалося 42 шахісти.


Фестиваль проводився за швейцарською системою згідно діючих правил гри у швидкі шахи. Змагалися у шаховій майстерності чоловіки, жінки та юнацтво.
Головним суддею була спеціально запрошена суддя першої категорії Олена Черняк.
А переможцями у цих шахових змаганнях стали Валентин Янюк з Ковеля, Антоніна Самолюк з Любомля, та Андрій Дячук з Володимира-Волинського. Вони посіли перші місця у своїх категоріях.
Переможці, а також ті шахісти, що посіли другі та треті місця, були нагороджені дипломами, кубками та грошовими винагородами.
За словами директора Камінь-Каширського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Сергія Панасюка, участь у фестивалі такого рівня для багатьох була важливою.
"Взагалі у Камені-Каширському вже проходить традиційний щорічний обласний фестиваль з шахів «ВОЛИНЬ-ПІВНІЧ». І започаткований фестиваль буде також традиційним." - зазначив Панасюк.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити