image
 |  9 3 Червня 2022 | 11:40

На Волині затримали контрабандистів з білоруськими цигарками (ФОТО)

На Волині прикордонники припинили спробу незаконного переміщення через кордон білоруських цигарок. Попри те, що у країні війна, деякі громадяни намагаються заробити «на кордоні». Однак ці спроби зводяться нанівець, адже прикордонники посилено охороняють держрубіж та ефективно протидіють протиправній діяльності.

Про це інформує пресслужба 6 прикордонного Волинського загону.

Так, незаконну оборудку викрив днями наряд одного з прикордонних підрозділів Волинського загону. Чоловіка з дев'ятьма пакунками затримали неподалік кордону з білоруссю. Як з'ясувалося, порушник ніс тютюнові вироби білоруського виробництва. Усього в ящиках знаходилося 5 тисяч пачок цигарок «CREDO».

У ході проведення оперативних заходів, правоохоронці встановили його спільників. Ними виявилися двоє мешканців прикордонних населених пунктів Ковельщини.

Усіх трьох притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення законодавства України з прикордонних питань. До компетентних правоохоронних органів прикордонники направили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 204 КК України (незаконне виготовлення зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Тютюнові вироби встановленим порядком вилучили.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити