image
 |  5 20 Вересня 2021 | 10:26

На Волині завершують ремонт дороги, яка була вкрита вибоїнами (ФОТО)

Відновлено дорогу від Нововолинська до Іванич. Мешканці з року в рік упродовж кількох десятиліть чекали на відновлення важливої для краю автомобільної дороги, що сполучає колишній райцентр і волинське місто шахтарів.

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Йдеться про територіальний автошлях Т-03-05 Нововолинськ – Іваничі – Павлівка – Локачі.

Довгоочікуваний ремонт тут розпочався у 2020 році. Торік було відремоновано перших 7,2 км від початку дороги в м.Нововолинську до повороту на с.Благодатне.

Цьогоріч лагодимо наступних 7,6 км шляху до селища Іваничі.

Ремонтні роботи стартували місяць тому, а на сьогодні завершено влаштування двох шарів асфальту. Тепер і ця ділянка автошляху докорінно змінилась: замість вибоїн – якісне асфальтоване покриття.

Далі – упорядкування узбіч, нанесення дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків та інші роботи, передбачені проєктною документацією.

Підрядник – ТзОВ "Автомагістраль-Південь".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карантин у Луцьку через амброзію. Чим небезпечне її поширення? (ВІДЕО)

Від Нововолинська до Іванич тепер пролягає майже 15 км відновленої дороги Т-03-05. У планах – ремонт відтинку до с.Павлівка.

Цьогоріч на Волині вже охоплено ремонтами 174 км автошляхів, якими опікуємось – міжнародних, національних, регіональних та територіальних, із них майже на 49 км роботи завершено.

Амбітний план 2021 року – відновити понад 195 км доріг державного значення Волинської області.

На фото – завершальні роботи з влаштування верхнього шару та ремонтована цьогоріч ділянка дороги Т-03-05 після фінішного асфальтування.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити