image
 |  7 22 Травня 2022 | 19:56

На Волині зібрали майже 20 тисяч зібрали на аукціоні для воїнів

У Володимирі на благодійному аукціоні "Артформат" вдалося зібрати майже 20 тисяч гривень.

Про це написала одна з його організаторів Ольга Жигунова.

«На сьогодні завдяки аукціону і небайдужим людям нам вдалося зібрати 17 540 грн і ще 60 доларів, які прямують до України. Значну частину лотів викуплено. Проте є надія, що нам ще вдасться здивувати і долучити вибагливих і не дуже поціновувачів мистецтва, додавши до усього звичного і буденного щось цікаве та ексклюзивне. Дуже хочеться подякувати за підтримку і натхнення тим людям, які розуміють важливість допомоги ЗСУ , усім майстрам, мисткиням, художникам, вишивальницям та усім шанувальникам ужитково-прикладного мистецтва, які надихають і знаходять потрібні слова, вібрації в час війни. А ще усім знайомим і незнайомим благодійникам, які купують лоти і зголошуються допомагати креативним власним баченням різностороннього та багатожанрового творчого процесу .

Цей "Артформат" мав бути " живим" ярмарком з "живим" спілкуванням. Але карантин і війна внесли свої корективи, і тому він має аукціонну онлайн-форму.

Дякуємо щиро за розуміння! І запрошуємо усіх охочих долучитися до мистецького марафону», - йдеться у дописі.

Усіх охочих закликають долучитися до благодійності та зробити свій вклад у перемогу, придбавши мистецький твір чи виріб ручної роботи.

https://www.facebook.com/groups/219827839499878/

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експертиза СБУ підтвердила: вокзал у Краматорську обстріляли окупанти з "Точки У"

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити