image
 |  396 11 Лютого 2024 | 10:54

На Волині зіткнулися два мотоциклісти: один з них був п'яний

Сімнадцять тисяч гривень штрафу заплатить мотоцикліст, який керував двоколісним у стані алкогольного сп’яніння та зіткнувся з іншим мотоциклом. Таку постанову ухвалив Ківерцівський районний суд.

ДТП трапилася близько 23 години 30 грудня на автодорозі між селами Берестяне та Гораймівка, - пишуть Волинські новини. 

Керуючи мотоциклом VDV XR 250, Михайло В. не обрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням та зіткнувся з мотоциклом Lifan 150. Відзначимо, що Михайло В. був п’яним. Показник драгера – 1,04 проміле.

Дії правопорушника були кваліфіковані за ст. 124 та ч. 1 ст. 130 КУпАП. Сам Михайло В. на судове засідання не прийшов, але у поданій заяві визнав свою вину та просив проводити розгляд справи без нього.

Оскільки докази підтверджували вину правопорушника, суд оштрафував його на 17 тисяч гривень. Водночас до Михайла В. не застосовували додаткового стягнення у виді позбавлення права керувати транспортними засобами, адже чоловік взагалі не отримував водійського посвідчення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Втік з місця ДТП: лучанин отримав вирок

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити