image
 |  0 13 Листопада 2020 | 13:40

На волинських озерах спіймали порушників (ФОТО)

12 листопада 2020 року державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля здійснили рейд на водні об’єкти Шацького району Волинської області (Шацький національний природний парк).

Про це інформує Рибоохоронний патруль Волині.

Так, близько 7 ранку викрито грубе порушення Правил рибальства. Громадянин здійснював вилов водних біоресурсів забороненим знаряддям – мисиновою сіткою. Інцидент стався на оз. Люцимер, поблизу смт Шацьк Шацького району. Завдяки оперативним діям працівників рибпатруля порушник не встиг завдати шкоди рибному господарству.

На особу складено адміністративний протокол за ч. 4. ст. 85 КУпАП. Матеріали справи направлено до суду для притягнення порушника до відповідальності. Заборонене знаряддя вилучено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку проведуть конкурс на 5 автобусних маршрутів

Пізніше під час рибоохоронної роботи на тій ж водоймі виявлено безгосподарське майно. З водойми вилучено 3 од. сіток, загальною довжиною 200 метрів. В сітках знаходилося 4 кг водних біоресурсів в снулому стані. Рибу здано на склад рибоохорони для подальшої передачі до міського зоопарку.

Того ж дня в ході рейду на оз. Чорне Шацького району з водойми вилучено 4 безхазяйні сітки, загальною довжиною 300 метрів. Складено відповідний акт.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити