image
 |  2 29 Квітня 2020 | 13:30

На волинському озері вилучили 750 метрів сіток

29 квітня 2020 року Волинський рибоохоронний патруль здійснив рибоохоронний рейд на водойми Старовижівського району Волинської області. Захід проведено спільно з працівником Старовижівського відділення поліції ГУНП у Волинській області та громадськими інспекторами.

Про це інформує Волинський рибоохоронний патруль.

Під час рибоохоронної роботи на оз. Синове, поблизу с. Соколище Старовижівського району виявлено безгосподарське майно. З водойми вилучено 15 од. безхазяйних сіток, загальною довжиною 750 метрів. Завдяки оперативним діям рейдової групи риби у сітках не виявлено. Складено відповідний акт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині чоловік до смерті забив дружину

На даній водоймі перед цим проводився рейд Державної екологічної інспекції у Волинській області, під час чого було вилучено 22 од. безгосподарських сіток.

Волинський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись встановлених правил рибальства. Якщо ви помітили порушення - прохання оперативно повідомляти на телефони «гарячої лінії» відомства: (067) 360-78-40.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити