image
 |  2 22 Листопада 2021 | 12:08

На вулицях Луцька працюють аварійно-відновлювальні бригади: перелік

Станом на 22 листопада аварійно-відновлювальні роботи розпочато на магістральному трубопроводі поблизу просп. Соборності, 6. На час виконання робіт 33-й квартал тимчасово залишається без опалення та гарячої води.

Про це інформує "Луцьктепло".

Як повідомлялося раніше, на просп. Соборності, 6 виконувалися підготовчі роботи з пошуку місця витоку та підготовки об’єкта до виконання зварювальних робіт із ліквідації витоку. Відповідні роботи було завершено 19 листопада, а сьогодні, 22 листопада, розпочато роботи з усунення витоку на магістральному трубопроводі Ø530 мм. Внаслідок цього впродовж дня на час виконання робіт послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води тимчасово будуть відсутні у споживачів 33-го кварталу.

Окрім того, аварійно-відновлювальні бригади сьогодні розпочинають роботи на вул. Воїнів-Афганців, продовжують роботи на вул. Конякіна, 8 та на вул. Боженка, 40, 51.

Напередодні, 19 листопада, роботи з ліквідації витоків було завершено на двох об’єктах: вул. Карпенка-Карого, 3а, вул. Щусева, 18.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селищі на Волині ремонт 1 кілометру вулиці оцінили у 13 мільйонів (ФОТО)

Загалом від початку опалювального сезону на теплових мережах Луцька сталося близько 40 аварійних ситуацій. Наразі їх залишається близько 25. Ліквідацією витоків займається 6 аварійних бригад.

Про хід виконання аварійно-відновлювальних робіт, а також про підключення житлових будинків до послуги з постачання теплової енергії буде повідомлятися додатково.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити