image
 |  5 21 Березня 2019 | 14:46

Наливають по самі вінця, - розповіли, як у Володимирі безкоштовно харчують людей

Безкоштовні гарячі обіди для малозахищених верств населення добре прижилися у місті завдяки небайдужим підприємцям. 

Про це у Фейсбуці написала директор Володимир-Волинського терцентру Галина Борис.

«Минулий тиждень гарячі обіди готувалися у кафе “4х4″, власником якого є Васьків Антоніна Володимирівна. Підприємиця відразу ж щиро відгукнулася на пропозицію прийняти участь у благодійному харчуванні. А нас з першого ж дня вразили порції, які за розпорядженням пані Антоніни, наливають у термос. Не відміряють, не відважують, а наливають по самі вінця. То ж ті, хто приходить за обідами, з’їдають свою порцію на місці та ще й наливаємо їм у баночку.

Вчора вже втретє забирали обіди із кафе «Троянда», власник Буткевич Євген Костянтинович. І знову ж щоденно на 12 годину готовий повний термос гарячої страви, одного разу навіть не вмістилось. Щиро дякують вам всі, хто харчується.

Вчора одна жіночка плакала…», - йдеться у дописі.

Директор терцентру звертається із проханням до небайдужих людей – можна долучитись до того марафону всім бажаючим і принести на обід десяток булочок (зараз харчується 10 осіб) або яблук чи апельсинів, чи печива.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 шкідливих харчових звичок родом з СРСР

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити