image
 |  5 30 Вересня 2021 | 15:58

Намагання спохабити центр тисячолітнього міста бутафорщиною, - депутат Зінкевич про конкурс на реконструкцію площі у Володимирі

Намаганням спохабити центр тисячолітнього міста бутафорщиною називає депутат Констянтин Зінкевич проведення владою Володимира закритого конкурсу на реставрацію центральної площі.

Про це він написав у facebook.

Нагадаємо, що у Володимирі-Волинському оголосили регіональний закритий архітектурний бліц-конкурс на кращу концепцію капітального ремонту Площі Героїв.

Депутат придумав жартівливий діалог аби охарактеризувати ситуацію:

- А скажіть, Кіса, Ви знате, як розвести володимирчан на кілька десятків мільйонів гривень?

- Мені здаться, Ви уже придумали, о великий комбінаторе! Кажіть, бо не терпиться!

- Треба оголосити конкурс архітектурний на центральну частину міста!

- О! А ви розбиратесь у цьому?

- Кіса, не треба розбиратись, треба оголошувати!

І щоб ніхто дуже розумний не прийшов, то назвемо його Регіональним, а щоб вагалі ніхто не прийшов, назвемо його Закритим! Ну а щоб вообщє за пять мінут зробити все, щоб ці придурки ні про що не здогадались, назвемо його Бліц-конкурсом! Давайте голосувати.

- А ми увесь центр охопимо?

- Ні, увесь не можемо. По-перше, сильно замєтно буде по дєньгам, то вже треба сотні мільйонів гривень. Та й нема стільки. А на менші гроші розведем придурків непомітно.

А ще нам комуністів не можна дражнити, он вони як гарно виступали на сесії, це наш елєкторат! І пластмаску нашу не будемо чіпати, за яку знову ж ці придурки заплатили 250 тис. грн. Карочє, від бровки до бровки! Ти малюй картінку, і я намалюю. Бабкі в бюджеті є- розведем лохів. Бліц.

- Голосуєм!

«Приблизно такий діалог відбувався на засіданні виконкому Володимир-Волинської міської ради 09 вересня 2021 року.

Ви можете на сайті ради прочитати протокол. Неозброєним оком видно, як приймалось рішення, у голосуванні по якому навіть нема більшості мешканців міста Володимира-Волинського. А того, хто вболіває за красу, естетику міста, історичну цінність, науковість, взагалі жодного нема. Дайош лубок!!!», - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині передумали саджати за грати митника, якого спіймали на хабарі

Зінкевич підкреслює, що це не перший випадок, а із часу приєднання міста Володимира-Волинського до Заріччя такі речі відбуваються регулярно. Але зараз йдеться про намагання спохабити центр тисячолітнього міста бутафорщиною.

«Мені йдеться в першу чергу не про гроші. Ці нащадки комуністів не розуміють, що чинять кітч, а не відкривають і бережуть історію. Вони цементують совок в головах, хоч вишиванки носять регулярно.

На щастя, на сесію Володимир-Волинської міської ради, яка буде завтра, 01 жовтня 2021 р. виноситься Проект рішення "Про скасування дебільного рішення виконавчого комітету № 342 від 09.09.2021р. «Про оголошення Регіонального закритого бліц-конкурсу на кращу концепцію капітального ремонту Площі Героїв у місті Володимирі-Волинському, затвердження Програми та умов конкурсу, та конкурсної комісії».

Дякую Олег Тимосевич!

Прошу його підтримати. Зайдам все одно. А перед внуками буде встид, що тимчасовий Остап Бендер нас розвів.

А мешканців міста прошу потурбувати своїх депутатів міськради і попросити, щоб вони на мить перестали бути кнопками», - закликає депутат.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити