image
 |  0 2 Липня 2018 | 13:15

Нардеп із Рівного клопоче про відновлення залізничного сполучення між Ковелем і Тернополем

Народний депутат України від ВО «Свобода» з міста Рівного Олег Осуховський просить відновити пряме залізничне сполучення між містами Ковель та Тернопіль.
Як стало відомо «ВолиньUA», з відповідним депутатським запитом він звернувся до представників столичних міністерств і відомств, а також керівників Рівненської, Волинської та Тернопільської областей.
Зі слів Олега Осуховського, з відповідним колективним зверненням до нього як народного депутата України звернулися на особистому прийомі мешканці міста Рівного.
«Заявники вказують, що скасування руху пасажирського потягу сполученням «Ковель-Тернопіль» завдає великих незручностей мешканцям Волинської, Тернопільської та Рівненської областей», – вказує народний депутат України Олег Осуховський у своєму запиті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З 10 грудня 2017 року через Ковель до Холма щоденно розпочнуть ходити два поїзди

Мотивуючи необхідність відновлення пасажирського потягу сполученням «Ковель-Тернопіль», Олег Осуховський посилається на слова заявників, які зазначають, що вказаний рейс для цих регіонів є дуже потрібний, зручний та ефективний.
Звертаючись до міністерських чиновників та місцевих керівників, нардеп із Рівного просить у межах компетенції ініціювати та вжити вичерпних заходів щодо відновлення прямого залізничного сполучення між Волинською та Тернопільською областями.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як волинські «мурахи» заробляють на цигарках (ВІДЕО)
 
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити