image
 |  5 28 Грудня 2017 | 08:26

Навіть ворогу такого не побажаю, - звільнений із полону ковельчанин Артем Віндюк

Ковельчанин Артем Віндюк, якого 27 грудня звільнили з полону бойовиків, подякував землякам-волинянам за підтримку.
Про це 28 грудня 2017 року повідомляє сайт «Волинські Новини».
[embed]https://www.facebook.com/100006575589817/videos/2084452728450560/[/embed]
Відео із звернення Артема розмістила у Фейсбук волонтерка Наталія Попова.
Дорогі мої волиняни, хочу вам сказати, аби не потрапляли туди, куди потрапив я. Такого я не побажаю навіть ворогу. Я дякую усім волонтерам, усій Волині за те, що підтримували. Найбільше я вдячний родині за моральну підтримку, - йдеться у зверненні Артема Віндюка.

Військового з Ковеля з січня минулого року бойовики утримували в полоні у Луганську. Раніше волинянин вважався безвісти зниклим, однак згодом його включили до переліку тих, хто знайшовся.
Як повідомлялося, у рамках великого обміну з полону бойовиків ОРДЛО звільнили двох волинський бійців: Артема Віндюка та Володимира Гізуна. Про звільнення Володимира стало відомо в останню хвилину, адже волинянина не було у списках бійців на обмін.
Після неймовірної зустрічі в Борисполі глибоко вночі всіх звільнених з родинами доставили у медзаклади - військових у військовий госпіталь, цивільних - у Феофанію. Там вже чекали лікарі і волонтери. Усіх було одразу розподілено по відділенням на обстеження, лікування та відпочинок.
Загалом вчора 73 українських бійця звільнили у рамках великого обміну полоненими. Своєю чергою, українська сторона передала бойовикам 233 полонених.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити