image
 |  68 21 Вересня 2024 | 19:08

Названо імена членів журі Нацвідбору на Дитяче Євробачення – 2024

Суспільне оголосило склад журі Нацвідбору на Дитяче Євробачення – 2024

Суспільне Мовлення оголосило склад зіркового журі фіналу Національного відбору на Дитяче Євробачення – 2024. Вже цієї неділі, 22 вересня, разом із глядачами представника України на Дитячому пісенному конкурсі Євробачення обиратимуть: співачка й авторка пісень ROXOLANA, учасник і саунд-продюсер гурту TVORCHI Андрій Гуцуляк та член журі Нацвідбору на Євробачення-2020, генеральний продюсер радіохолдингу «ТАВР Медіа» Віталій Дроздов. Початок шоу о 18:00.

Суспільне Мовлення транслюватиме фінал відбору на телеканалі та сайті Суспільне Культура, сайті junior.eurovision.ua, а також фейсбук-сторінці та ютуб-каналі Євробачення Україна. Ведучими шоу будуть співачка Анна Трінчер, офіційний коментатор Пісенного конкурсу в Україні Тімур Мірошниченко та ведуча відеоблогу Євробачення Україна Анна Тульєва.

У ролі журі дебютує фіналістка Національного відбору на Євробачення-2022, співачка й авторка пісень ROXOLANA, яка під час шоу також виступить з хітом «Не стій під вікном».

«Будь-який конкурс — це завжди виклик і великий тиск, особливо коли ти виборюєш право бути голосом України на міжнародній арені. Більше того, часто результати конкурсу — це збіг багатьох факторів і обставин. Тому я хочу нагадати всім діткам-учасникам, що Євробачення — це насамперед про мистецтво, музику і пісню. Надзвичайно важливо робити все відповідно до своїх відчуттів і того, що ви хочете сказати. Робіть це через почуття любові, а не через страх чи відчуття відповідальності, адже музика — це те, що ви любите. Ви завжди на правильному шляху, якщо робите улюблену справу від щирого серця», — ділиться ROXOLANA.

Учасник та саунд-продюсер гурту TVORCHI, що представляв Україну на Євробаченні-2023, Андрій Гуцуляк поділився своїми очікуваннями від фіналу Національного відбору:

«Для мене честь бути цьогоріч серед журі Нацвідбору, адже це вибір майбутнього представника України на Дитячому Євробаченні. Ставлюсь до цього з відповідальністю, тому що розумію відчуття та переживання дітей перед “днем Х”. Мені важливо, щоб кожен маленький учасник отримав незабутній досвід, важливі настанови від кожного члена журі та виключно позитивні емоції від цього насправді зовсім недитячого експіріансу. Я знаю, який попереду буде непростий шлях — на переможця чекають щільні графіки та хвилювання, великий обсяг роботи. Але це буде незабутня пригода», — коментує Андрій Гуцуляк.

У фіналі відбору TVORCHI виконають премʼєру пісні «dubidu» з п’ятого повноформатного альбому гурту «Planet X».

До ролі журі Національного відбору, цього разу на Дитячий пісенний конкурс, повертається генеральний продюсер радіохолдингу «ТАВР Медіа» Віталій Дроздов:

«Для мене конкурс Дитячого Євробачення — це можливість зрозуміти, якою буде українська попмузика і культура вже за кілька років. Зрозуміти, а також і допомогти їй покращитися, якщо зможу.

Саме це покоління визначатиме культурні сенси в повоєнній Україні, і ці смисли формуються вже сьогодні. Навряд чи можна уявити важливіше завдання для розвитку культури сьогодні.

Тому для мене головне на цьому конкурсі — не просто обрати переможця, а поспілкуватися з учасниками, допомогти їм сформувати свою музичну ідентичність. Визначити свій творчий шлях та музичне “я”.

Що я шукатиму у виступах конкурсантів? Щирість, майстерність, вокальну впевненість, харизму й артистизм, і найголовніше — особистість».

Читайте також: Призера Паралімпійських ігор з Волині і його тренера відзначили державними нагородами

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити