image
 |  14 23 Грудня 2023 | 09:54

Не дожив до 39 років: розповіли історію воїна з Волині

Старший солдат Віталій Палій з Волині загинув 28 січня 2023 року поблизу села Роздолівка на Донеччині. Виконуючи бойове завдання, отримав смертельне осколкове поранення голови під час мінометного обстрілу з боку окупантів. 8 лютого захиснику виповнилося б 39 років.

Про це розповідає Меморіал Героїв.

Віталій народився і жив у місті Горохів Волинської області. Закінчив місцеву школу №2. Потім навчався у Луцькому технікумі № 2. У мирному житті працював охоронником. У вільний час малював і займався спортом.

На початку повномасштабного російського вторгнення чоловік став на захист своїх рідних та країни, приєднавшись до Збройних Сил України. Служив у 10-ій окремій гірсько-штурмовій бригаді «Едельвейс» на посаді навідника.

«Царство небесне і вічний спокій нашому захиснику. Дуже хороша, добра і світла була людина. Низький уклін батькам, щирі співчуття рідним і близьким», – написала знайома загиблого Ірина Андрієнко.

Посмертно боєць нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Поховали Віталія у рідному місті.

У нього залишилися дружина, двоє дітей, рідні, друзі та побратими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер у лікарні вірний Захисник волинської 100 бригади

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити