image
 |  7 12 Січня 2023 | 12:21

Не зможуть наступати: назвали одну з основних проблем армії рф

Росії буде важче підтримувати наступальні операції в Україні цього року.

Причина у неспроможності оборонно-промислової бази поповнити дефіцит боєприпасів. Про це у зведенні 12 січня повідомляє Інститут вивчення війни (ISW), - пише ВолиньUA.

За словами аналітиків, щодобова інтенсивність артилерійського вогню росіян нині зменшилася приблизно на 75%. Це ‒ мінімальний показник з 24 лютого минулого року.

Припускають, що російські війська, можливо, зменшили обстріли через скорочення поставок. Або ж переглядають свою тактику. За даними аналітиків, російські війська вичерпали свої запаси снарядів 122-мм і 152-мм калібрів.

"РФ тепер повинна перекидати додаткові снаряди з тилових районів та закуповувати додаткові боєприпаси в іноземних держав, щоб протидіяти такій нестачі, що призведе до зниження темпу стрільби", ‒ йдеться у повідомленні.

У Росії все частіше визнають, що фундаментальні проблеми, такі як дефіцит боєприпасів і нездатність забезпечення військ, серйозно перешкоджають проведенню наступальних операцій.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити