image
 |  0 16 Листопада 2018 | 11:29

Неподалік Луцька ДТП: зіткнулися «ВАЗ» та «Renault», є постраждалі

Учора на автодорозі в селі Чаруків Луцького району зіткнулися автомобілі «ВАЗ» та «Renault». Внаслідок ДТП травмувалися троє людей, їх госпіталізували. Поліція розпочала кримінальне провадження.
Про це інформує поліція Волинської області.
Пригода сталася вранці о 9 годині. Водій автомобіля «ВАЗ 2106», 43-річний житель Луцького району, ймовірно, не надав перевагу в русі та допустив зіткнення з іншим транспортним засобом. За кермом автомобіля «Renault» перебував 52-річний житель обласного центру Волині.
Внаслідок автопригоди 29-річний та 64-річна пасажири автомобіля  «ВАЗ 2106» отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували в центральну районну лікарню. Травмувався в ДТП також і водій автомобіля «Renault». Його госпіталізували в нейрохірургію Луцької міської клінічної лікарні.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій луцької маршрутки недолюблює дітей-пасажирів
За фактом автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити