image
 |  5 26 Жовтня 2021 | 17:01

Неподалік Луцька ТОРівці затримали чоловіка з пістолетом (ФОТО)

Сьогодні вночі, під час несення служби на автодорозі М-19 (Доманове — Ковель — Чернівці — Тереблече), с.Кременець та опрацювання повідомлення ДТП, очевидці повідомили поліцейським про чоловіка, який погрожував громадянину фізичною розправою.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області.

Зі слів очевидців, до місця події приїхав 40-річний чоловік, який погрожував громадянину фізичною розправою, предметом схожим на пістолет.

На місце події прибули колеги з підрозділу ТОР. Відповідно до ст. 34 Закону України "Про Національну поліцію" до чоловіка здійснили превентивний захід поверхневу перевірку. В результаті якої поблизу автівки, на якій приїхав чоловік, виявили предмет, ззовні схожий на пістолет (яким, зі слів очевидців, він погрожував). Також біля авто виявили поліетиленовий пакет з залишком білої порошкоподібної речовини, зовні схожої на наркотичну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП на Волині: автівку знесло з дороги (ВІДЕО)

Окрім цього під час поверхневої перевірки автомобіля, поліцейські виявили предмет, ззовні схожий на холодну зброю.

На місце події для з’ясування всіх обставин викликали слідчо-оперативну групу Ківерцівського районного управління поліції.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити