image
 |  13 29 Жовтня 2020 | 13:36

Неподалік Луцька затримали чоловіка з психотропами (ФОТО)

В селі біля Луцька поліцейський офіцер громади виявив чоловіка з психотропами. З’ясувалося, що чоловік тільки забрав приготовану для нього закладку. За фактом зберігання заборонених речовин слідчі відкрили кримінальне провадження. 

Про це інформує поліція Волинської області.

Невідому підозрілу особу на території Боратинської ОТГ помітила небайдужа громадянка вчора й відразу повідомила про це поліцейському офіцеру громади. Він негайно прибув на вказане місце й прослідкував за незнайомцем – той явно нервував. Згодом під час розмови поліцейський з’ясував, що чоловік на території лісопосаджень забрав закладку з забороненими речовинами.

На місце події правоохоронець викликав слідчо-оперативну групу Луцького районного відділення поліції. Слідчі вилучили у зловмисника пакетик з речовиною, схожою на амфетамін, її направили на відповідні експертизи.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне придбання, зберігання психотропних речовин. Триває досудове розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У моторошній ДТП за кордоном загинув молодий волинянин (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити