image
 |  2 12 Червня 2022 | 15:28

Невдовзі в Луцьку запрацює додаток для мобільного паркування

У Луцьку з 14 червня запускають додаток «SmartLutsk» для мобільного паркування на базі департаменту муніципальної варти.

Про це повідомляє пресслужба департаменту, - пишуть Волинські новини

Додаток був створений з метою легкої та зручної сплати вартості послуг за користування майданчиками для платного паркування транспортних засобів у Луцьку.

«Тепер вам не потрібно шукати паркомат та стояти в черзі для здійснення оплати. Сплачуй за паркування швидко та зручно!» – йдеться в повідомленні.

Завантаживши додаток «SmartLutsk», автомобілісти зможуть створити персональний кабінет, додати свої транспортні засоби, або засоби, якими вони користуються як водій.

У разі виникнення будь-яких труднощів при встановлені додатку та проблем з користуванням, просимо вас звертатися в Telegram за номером телефону 067 3326146.

Завантажити додаток «SmartLutsk» можна за посиланнями:

для мобільних телефонів та планшетів на базі операційної системи Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smartLutsk

для iOS: https://apps.apple.com/ua/app/smartlutsk/id1586865505.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селищі на Волині "латали" ями (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити