image
 |  0 20 Грудня 2018 | 14:37

Незалежні соцопитування: переважна більшість українців надають перевагу націоналісту

З наближенням президентських виборів на провідних телеканалах та відомих інтернет ЗМІ все частіше “світяться” одні і ті ж обличчя “найрейтинговіших” кандидатів на посаду Президента України. 

Однак, поряд з проплаченими соціологічними опитуваннями та політиками, яких нам підсовують олігархи через свої контрольовані ресурси, проводяться опитування серед громадян як контактно, так і в соцмережах, - пише Вкурсі.

Останнє достовірне дослідження, основою якого стало запитання “Кого ви підтримуватимете на президентських виборах України 2019?“, показує, що 47 відсотків громадян не влаштовують наявні кандидати. Це підтверджує, що більшість проплачених соцопитувань спрямовані на коригування громадської думки.

Згідно із зібраними даними, Руслан Кошулинський, як кандидат від об’єднаних націоналістичних сил та людина, яка не має за собою негативного політичного шлейфу, може стати реальною альтернативою для тих, хто не хоче обирати між поганими і ще гіршими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українців економічними методами витискають із країни, - Руслан Кошулинський

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити