image
 |  187 26 Червня 2024 | 21:25

Нічия з Бельгією: збірна України їде додому

Збірна України зіграла внічию з національною командою Бельгії у третьому турі групового етапу Євро-2024 з футболу.

Про це пише УП.

Поєдинок завершився з рахунком 0:0. Перший тайм українці провели майже еталонно в плані захисту. Анатолій Трубін не часто вступав у гру, а коли таки торкався м'яча, то діяв безпомилково.

Гра в атаці також була непоганою. Підопічні Сергія Реброва непогано вибігали в контратаки та стабільно створювали моменти біля воріт Бельгії. Проте інколи бракувало точності, а інколи були прийняті ненайкращі рішення.

З огляду на таку першу половину, були приємні очікування від другої 45-хвилинки. Однак вона вже проходила під диктовку бельгійців. Один з їхніх моментів призвів до пошкодження Віталія Миколенка, якого одразу замінили на Олександра Зінченка.

На 83 хвилині Руслан Малиновський ледь не забив прямим ударом з кутового, проте воротар Бельгії зміг вибити м'яч з лінії воріт. Під кінець матчу українці почали регулярно виходити на ударні позиції, проте забити команди так і не змогли.

Цей результат означає, що збірна України покидає чемпіонат Європи, посівши останнє місце у групі E, попри набрані 4 очки.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити