image
 |  13 16 Липня 2023 | 15:06

Ноутбук до нового навчального року: декілька слів про переваги Acer

Минули ті часи, коли, відправляючи дітей до школи, батькам достатньо було купувати лише обкладинки для підручників, зошити та ручки. Через збройну навалу з боку терористичної рф, а ще раніше через епідемію COVID-19 діточкам частіше доводиться навчатися в дистанційному режимі. Не виключено, що війна з росією триватиме ще декілька років. Тому слід готуватися до нових знеструмлень, повітряних тривог та можливих обстрілів. А за таких умов найкраще місце для навчання – в облаштованому сховищі або дома.

Ноутбук: чому він необхідний сучасним школярам

Можливість постійного перебування в одному інформаційному полі з викладачами та однокласниками – це лише одна з причин купити ноутбук Acer для учня школи чи студента ВНЗ. Власний ноутбук відкриває перед учнем багато нових перспектив:

● пошук потрібної інформації в мережі – тут можна знайти все що завгодно від творів класиків української літератури, до готових розв’язків домашніх завдань;

● студент матиме змогу завантажувати потрібні йому програми для виконання проєктів та написання курсових робіт;

● спілкування з друзями та репетиторами для кращого засвоєння матеріалу;

● можливість навчатися дистанційно не лише в українських, а й в закордонних навчальних закладах;

● безмежний доступ до різноманітного контенту, що допоможе розвиватися та набувати нових знань, не виходячи з дому.

Звісно, ноутбук – не єдиний пристрій, що використовують для навчання. Персональний комп’ютер має більш потужні характеристики і його можна застосовувати для роботи з вимогливими програмами для графічного чи Motion дизайну. Мають популярність також і планшети, до яких можна під’єднувати клавіатури. Але саме ноутбук є універсальним варіантом, адже в одному компактному корпусі отримуємо все необхідне: дисплей, клавіатуру, вбудовані мікрофони та вебкамеру, адаптер для бездротового підключення до мережі тощо.

Бюджетні ноутбуки для школи: чому саме Acer

Якщо завітаємо на сайти відомих інтернет-магазинів, що пропонують електроніку та комп’ютерну техніку, знайдемо величезний вибір ноутбуків на різний бюджет. Найвідоміші в Україні бренди:

1. Apple – MacBook на базі ОС macOS вважають найкращим вибором, але їхня вартість доволі висока;

2. Lenovo – китайський бренд, що пропонує ноутбуки у широкому модельному та ціновому розмаїтті;

3. Xiaomi – компанія відома переважно своїми смартфонами, але випускає також і ноутбуки у тонкому корпусі;

4. ASUS – виробник як бюджетних, так і преміальних лептопів з характеристиками, що заслуговують на вашу увагу.

Серед інших брендів виділяється й компанія Acer. Якщо шукаєте ноутбук за доступною ціною та з компактними розмірами, рекомендуємо звернути увагу на ноутбуки Acer із серії Swift 1. Їхні ключові переваги:

● це тонкі та легкі ультрабуки з розміром екрана до 14 дюймів;

● цінова варіативність від 14 тисячі гривень і вище;

● надійність, доведена досвідом багатьох покупців – саме ця серія має величезний успіх в Україні;

● застосування компонентів від провідних виробників – відеокарти та процесори Intel, AMD Ryzen, NVIDIA;

● зручна мембранна чи ножична клавіатура з українською розкладкою.

Варто подивитися й на привабливий дизайн. Для недорогих ноутбуків виробник використовує якісний пластик з забарвленням під метал. Потішать й надчіткі дисплеї з матрицями за технологіями IPS та OLED. Легкі та компактні ноутбуки Acer Swift 1 можна брати до школи, інституту, з собою в дорогу. Вони працюють тривалий час від акумуляторів високої ємності.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити