image
 |  0 19 Грудня 2020 | 14:42

Нові дорожні знаки та розмітка: на Волині презентують оновлену дорогу (ФОТО)

У 2020 році на Волині відремонтовано понад 48 км територіальних автомобільних доріг, із яких 19 км – на Камінь-Каширщині поблизу районного центру.

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Зокрема, відновлено ділянку автошляху Т-03-08 Любомль – Дубечне – Здомишель – Ратне – Камінь-Каширський – Любешів – /Р-14/, протяжністю 10,8 км, що пролягає від райцентру до села Видерта.

У рамках поточного середнього ремонту тут проведено влаштування нового асфальтобетонного дорожнього покриття на проїзній частині та з’їздах з дороги, облаштовано заїзні кишені і посадкові майданчики, замінено та встановлено нові дорожні знаки, нанесено дорожню розмітку.

По завершенню робіт з досипання та планування узбіч, які наразі проводяться, ця ділянка буде введена в експлуатацію.

Підрядник – ПрАТ «Ковельське шляхово-будівельне управління № 63».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Волиньгаз» виграв суд у ДКП «Луцьктепло»

Ще понад 8 км відремонтовано цьогоріч на автошляху Т-03-11 /Р-14/ – Седлище – Камінь-Каширський – Ковель – /М-19/ – Колодяжне – Локачі – /Н-17/ на ділянці м. Камінь-Каширський – с.Нуйно.

На цьому об’єкті ремонтні роботи також прямують до завершення. Дорожнє покриття відновлено, наразі дорожники досипають та упорядковують узбіччя. Згодом тут з’являться нові дорожні знаки та розмітка.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити