image
 |  0 28 Вересня 2022 | 14:18

Новообрана прем'єрка Італії, яка принципово захищає традиційні цінності, не гратиме за путінськими сценаріями, - Сич

Той ср*ач, який розгорнувся в українських ЗМІ з приводу перемоги коаліції правих сил в Італії виявив пристосуванців, які сьогодні навперебій проголошують націоналістичне "Слава Україні!" тільки тому, що в умовах війни так модно, а самі насправді залишаються принциповими ворогами націоналізму й по вчорашній інерції шукають кожної нагоди, аби його спаплюжити.

Таку думку висловив на сторінці у facebook голова Івано-Франківської облради, заступник голови ВО "Свобода" Олександр Сич.

"Тільки тому, що лідер коаліції правих сил Італії Джорджія Мелоні принципово захищає традиційні цінності, від них на її адресу брудним потоком полилося: "В Італії взяли верх друзі путіна!", "Італія більше не допомагатиме Україні!" й купу іншої дурні...

Нагадаю, на парламентських виборах в Італії ця коаліція отримала 44.8% голосів й, очевидно, лідер найбільш популярної партії "Брати Італії" Джорджія Мелоні стане черговим Прем'єр- міністром Італії після лівого демократа Маріо Драгі.

Так, до коаліції входять політичні сили, в діях яких проявляються симпатії до московщини - "Ліга півночі" (8,9%) та “Вперед, Італіє” Сільвіо Берлусконі (8,3%). Однак сумарно вони мають трохи більше 17% голосів проти майже 28%, тож суттєво не впливатимуть на політику "Братів Італії" і Джорджії Мелоні.

Натомість, і вона сама, і партія "Брати Італії", що позиціонує себе право-консервативною силою, демонструють прихильність до України та відмовляться грати за путінськими сценаріями. І, як стверджують експерти, московська пропаганда докладе всіх можливих зусиль, аби дискредитувати їх і заставити грати за своїми правилами.

Тож постає питання, на чий млин ллєте воду, ненависники націоналізму і хто насправді є друзями путіна?!.." - написав свободівець.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити