image
 |  655 1 Липня 2024 | 09:16

Нововолинські ветерани та члени їх сімей побували на відпочинку в Трускавці

Днями ветерани з Нововолинської громади, їхні дружини, діти та мами взяли участь в оздоровчій поїздці в Трускавець. Там для них була організована екскурсія в місцевий Дельфінарій «Оскар» і тераріум «EkZoterra». Також дорогою завітали в місто Жовква, де гуляли головною площею.

Про це інформує Ветеран Хаб Нововолинськ.

Супроводжував ветеранів голова громадської організації «Незламні нововолинці» Володимир Демчук. Учасники змогли провести час з користю, відволіктися від буденності, оздоровитися та насолодитися змістовною програмою.

Поїздку вдалося організувати за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» у партнерстві з Нововолинською міською радою та ГО «Незламні нововолинці» у рамках проєкту «Соціально-психологічна підтримка та реінтеграція ветеранів та членів їх сімей», що реалізується в Нововолинській громаді.

Такі заходи – це один із напрямків психосоціальної роботи з ветеранами для їхнього відновлення та плавної інтеграції в суспільство після війни. Цього літа заплановані й інші подорожі, про що ветеранів будуть повідомляти додатково. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волинь прибув черговий евакуаційний потяг з Харківщини

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити