image
 |  4 18 Червня 2023 | 11:46

Обмін досвідом: у лікарні на Волині побував лікар з США

До Володимирського ТМО завітав лікар зі США.

Про це повідомили на сторінці ТМО.
У Володимирське територіальне медичне об'єднання завітав із ознайомчим візитом лікар зі Сполучених Штатів Америки Kenneth Wilkins. Він приїхав в Україну на запрошення генерального директора Володимирського ТМО Тетяни Ващук, яка нещодавно з групою українських медиків відвідала Сполучені Штати для обміну досвідом та налагодження співпраці. Лікар із штату Північна Кароліна ,міста Нью-Берн.

Генеральний директор Володимирського ТМО провела екскурсію американському гостю. Він оглянув різні відділення та сучасні операційні медоб'єднання, а також поспілкувався з пацієнтами і лікарями закладу.

Генеральний директор Володимирського ТМО Тетяна Ващук підкреслює: "Обмін досвідом з міжнародними фахівцями - це прекрасна можливість черпати нову інформацію і постійно розвиватися. Медицина - це сфера, що постійно змінюється, впроваджуються новітні технології лікування пацієнтів. Ми зацікавлені у покращенні якості надання послуг пацієнтам Володимирського ТМО, саме тому такі зустрічі з іноземними спеціалістами є особливо цінними для нас. Працюємо, оновлюємо та переймаємо досвід у найкращих!".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воїн з Волині отримав почесну нагороду від Залужного

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити