image
 |  81 23 Лютого 2024 | 11:22

Обстріл Дніпра: людей з ночі шукають під завалами багатоповерхівки (ФОТО, ВІДЕО)

У Дніпрі під час ворожої атаки росіян дрон влучив у багатоповерхівку.

Восьмеро осіб постраждали, під завалами ще є люди, повідомив 23 лютого голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, - пише ВолиньUA.

Тривають пошуки.

"На місці влучання дрона РФ у Дніпрі тривають пошукові роботи. Фахівці розбирають завали дев'ятого та восьмого поверхів. П'ять безпілотників знищили оборонці неба цієї ночі над областю. По два - у Синельниківському та Дніпровському районах. Ще один - у Новомосковському. На жаль, і влучань уникнути не вдалося. Окрім багатоповерхівки у Дніпрі, ворог поцілив по підприємству", - написав він.

З восьми постраждалих через атаку двоє залишаються в медзакладі. Вони в стані середньої тяжкості. Решта лікуватиметься амбулаторно. У потрощеному будинку подовжують пошуки людей, які можуть бути під завалами.

"Не припиняв агресор й обстріли Нікопольшини. Вогнем артилерії накривав райцентр, Мирівську та Червоногригорівську громади. Пошкоджені два підприємства, три приватні будинки. Побиті господарські споруди. Зачепило лінії електропередач. Люди цілі", - додав Лисак.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити