image
 |  5 17 Липня 2019 | 18:14

Очевидці розповіли про дивовижний порятунок 11-місячного лучанина, який випав з вікна

Очевидці розповіли про порятунок 11-місячного Дем’яна, який випав із вікна 5-го поверху у Луцьку.

Журналісти відшукали людей, завдяки яким вдалося уникнути біди.

Дитину, яка звисає на мотузках для білизни третього поверху побачила Світлана Понікарчик.

“Рукою так за шнурочок і висів і ножками мателяв. Якби я не побачила, що він мателяє ножками – подумала б, що це лялька. Я вже ширше очі відкрила, дивлюся – ногами мателяє, вже зрозуміла, що то дитина. Боже, звідки, всі вікна закриті і я стала кричати”, - схвильовано мовила Світлана Понікарчик.

Крик жінки про допомогу почули випадкові перехожі. Подружжя Бондаруків було неподалік. Ловити немовля першим кинувся 26-річний Назар та випадковий перехожий.

“Подивилися наверх – бачу, дитинка висить. Відразу все кинули, бігом побіг, добре, що встиг добігти. Думав тільки як спасти дитинці життя – і все. Більше ні про що не думав, абсолютно всі думки – відразу голова очистилась”, - говорить Назар Бондарук.

 «Ангели-охоронці»: очевидці розповіли про порятунок хлопчика, який випав з 5-го поверху. ВІДЕО

Дитя випало з вікна 5-го поверху.

"Хлопчик пролетів 2 поверхи і зачепився за натягнуті шнурівки для сушки білизни, - розповідає Назар. За них малюк міг триматися ручкою кілька хвилин, каже очевидиця Світлана Понікарчик.

Детальніше - у сюжеті UA:Волинь.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити