image
 |  4 2 Вересня 2020 | 17:13

Офіс Президента перетворився на репресивний верстат, - Лерос

Офіс Президента перетворився на репресивний верстат, який за дзвінком на когось відкриває справи, на когось закриває.

Про це заявив народний депутат Гео Лерос, коментуючи своє виключення з фракції "Слуга народу", передає кореспондент Цензор.НЕТ.

"Мені сказав один із заступників фракції (СН. - Ред.), який, зокрема, розмовляв із президентом (Володимиром Зеленським. - Ред.), що це (виключення Лероса із фракції. - Ред.) - приватна вимога президента. Я думаю його (Зеленського. - Ред.) вкрай засмучує чути правду про те, що відбувається в країні, про той градус і ті неправильні кроки, які здійснює особисто президент і його Офіс Президента", - заявив Лерос.

"Я жодним чином не зрадив свої принципи. У мене є можливість говорити правду і говорити те, що я думаю", - додав нардеп.

Коментуючи можливість позбавлення його мандата, Лерос сказав: "Ми імперативний мандат не ухвалили, тому немає можливості виключити мене з парламенту. Я вчора з інтернету дізнався, що відкрили ще одну кримінальну справу, потім мені направили, що ще одну кримінальну справу. Відкрито за вчора дві кримінальні справи. Адвокати зараз цим займаються. Це єдині важелі, які в них є. Офіс Президента перетворився на репресивний верстат, який за дзвінком на когось відкриває справи, на когось закриває, тому нічого дивного в цьому немає".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 70 % українців не довіряють Авакову

Відповідаючи на запитання про розслідування підпалу його автомобіля, Лерос відповів: "Я думаю, що в будь-якому разі такі дії (підпал автомобіля. - Ред.) відбуваються безпосередньо за мовчазною згодою Офісу Президента. У мене немає бізнесу. У мене немає жодних побутових питань, які потрібно було б з кимось ділити. Це в будь-якому разі відбувається політичний тиск".

Лерос зазначив, що поки не планує вступати до іншої фракції або депутатської групи.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити