image
 |  4 4 Квітня 2023 | 12:21

Окупанти на півдні готують "евакуацію"

Російські окупанти у Херсонські області складають списки осіб для "евакуації" у Крим.

На Запорізькому і Херсонському напрямках ворог нарощував оборонні спроможності. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

"У Скадовському районі російська окупаційна так звана влада розпочала складання списків осіб із числа місцевих жителів, які погоджуються на "евакуацію" до Криму або на територію Російської Федерації. "Евакуація" поки що проводитиметься на добровільній основі, у першу чергу вивозитимуть жінок та дітей", – пише Генштаб.

На Запорізькому і Херсонському напрямках ворог активних дій не проводив. Окупанти обстріляли населені пункти, що поряд з лінією бойового зіткнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Московський піп вдарив по голові дитину з українським прапором (ВІДЕО)

Українська авіація за добу завдала п'ять ударів по районах зосередження особового складу і військової техніки окупантів.

Наші захисники збили ворожий розвідувальний безпілотник.

Підрозділи ракетних військ та артилерії уразили район зосередження живої сили ворога.

Росіяни завдали три ракетних і 17 авіаційних ударів, здійснили понад 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ і цивільній інфраструктурі населених пунктів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити