image
 |  2 22 Листопада 2021 | 13:11

Оновили зони карантину: де Волинь

У Луганській та Львівській областях станом на 22 листопада стабілізувалися Covid-показники. Вони незабаром вийдуть із червоної зони карантину.

Показник завантаженості ліжок із киснем не перевищений у жодному регіоні України, повідомляє Міністерство охорони здоров'я. Наразі він становить 54,8%.

На помаранчевому рівні епіднебезпеки перебувають Закарпатська, Полтавська і Харківська області. На жовтому – Кіровоградська, Тернопільська і Чернівецька.

Станом на сьогодні в червоній зоні залишаються Київ та 18 областей: Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Сумська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська та Чернігівська.

Обмеження червоної зони передбачають заборону роботи ресторанів, ТРЦ, ринків, спортзалів, басейнів, фітнес-центрів, закладів культури та масових заходів. Робота навчальних закладів дозволяється за наявності вакцинації у 100% педагогів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У «Ягодині» іноземці пропонували хабарі за безперешкодний пропуск

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити