image
 |  5 9 Листопада 2018 | 13:01

«Опоблок» і «За життя» планують висунути єдиного кандидата на президентські вибори

Політичні партії "Опозиційний блок" і "За життя" мають намір висунути єдиного кандидата на президентські вибори в 2019 році.
Відповідну угоду підписали співголова фракції "Опозиційний блок" у Верховній Раді Юрій Бойко і лідер партії "За життя" та народний депутат Ради Вадим Рабінович, - передають Українські Новини.
"У нас дійсно буде єдиний кандидат на президентські вибори, але він – ще привід для дискусії. Те, що він буде, – це правда", – заявив Бойко.

Відповідно до підписаної угоди, партії створили об'єднання "Опозиційна платформа - За життя" і домовилися про спільну участь на президентських і парламентських виборах у 2019 році.
За словами народного депутата Нестора Шуфрича, єдиного кандидата від об'єднання "Опозиційна платформа – За життя" буде висунуто після 30 грудня.
Водночас джерела Української правди в "Опоблоці" зазначають, що група бізнесмена Ріната Ахметова вирішила призупинити свою участь у процесі об‘єднання партії "Опозиційний блок" із партією "За життя". За даними видання, із цього приводу тривали довгі переговори.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити