image
 |  137 5 Липня 2024 | 21:22

Оприлюднили мапу рекордних за дальністю ударів по території рф

Управління стратегічних комунікацій ЗСУ опублікувало мапу рекордних (ТОП-10 за дальністю) уражень військових об'єктів в росії за останні шість місяців.

Про це пише УНІАН, повідомляє  "ВолиньUA".

Згідно з повідомленням у Telegram, з застосуванням української зброї по території РФ системно завдаються десятки глибинних ударів. "Таким чином, використання зброї західних виробників не порушить будь-які додаткові уявні "червоні лінії". Поступово нарощуючи можливості українського військово-промислового комплексу, Сили оборони України постійно збільшують дальність та ефективність ударів. Дозвіл на використання західних систем озброєння розширить можливості з захисту України та прискорить завершення російсько-української війни", - йдеться у повідомленні.

На мапі уражень видно, що відстань до цілей у РФ складає понад 800 кілометрів, найвіддаленіша наразі точка "прильоту" - у Орську, тобто мова йде про 1800 кілометрів.

"Місце запуску та відстань до об'єктів вказані умовно. СтратКом ЗСУ також не може стверджувати, що за кожним з ударів стоять саме Сили оборони України, а не партизани чи невдоволені своїм урядом росіяни", - зауважується у повідомленні.⁩

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ріші Сунак залишає посаду прем’єр-міністра Британії

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити