image
 |  2 6 Травня 2022 | 08:58

Оприлюднили відео, як спалахнув російський військомат, закиданий коктейлями молотова

У Нижньовартовську двоє невідомих закидали коктейлями Молотова будівлю військкомату. Внаслідок влучання саморобної запалювальної зброї у дерев'яну обшивку спалахнула пожежа.

Поліцейські, які приїхали на виклик, повідомили, що інцидент стався приблизно о 3:20. Тоді ж у мережі з'явилися перші відео пожежі, - пише 24 канал. 

Від початку війни провели 9 обмінів полоненими: в Україну повернулися 324 людини

Окрім кадрів із російським військкоматом у вогні, у мережу просочилося відео, зняте від першого лиця. Як повідомляють тамтешні ЗМІ, двоє невідомих використали 7 пляшок із коктейлем Молотова. Поліцейські повідомили про ще одну невикористану пляшку, залишену під будівлею.

Що відомо про пожежу після оприлюднення анонімного відео

З відео видно, що на місці інциденту й справді фігурує двоє молодих людей. Один із них знімав підпал, другий – займався коктейлями.

Кілька пляшок влетіло у вікно військкомату, інші – розбили вхідні двері, за якими й почалася пожежа. Як повідомляють правоохоронці Росії, вогонь виник через займання дерев'яної обшивки.

За наявною інформацією, полум'я охопило один із кабінетів, а також частину коридору.

Російські правоохоронці порушили кримінальні справи про:

умисне знищення або пошкодження майна,

хуліганство.

Підозрюваних досі шукають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі ветерани та люди похилого віку отримають грошову допомогу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити