image
 |  5 11 Травня 2022 | 12:11

Орки почали закопуватися в землю - комбат «Легіону Свободи» Олег Куцин

Комбат добровольчого батальйону «Карпатська Січ» «Легіону Свободи» Олег Куцин розповів в етері телеканалу «Еспресо» про ситуацію на Ізюмському напрямку.

«Ніч минула відносно спокійно. Були обстріли, але не масовані. За даними нашої розвідки, ворог накопичує сили, підвозить боєприпаси, посилив аеророзвідку. Очевидно, готується до активних дій. Ми також готуємося до контрнаступу», - зазначив Куцин.

За словами комбата, орки дещо зменшили інтенсивність бойових дій та почали рити окопи, закопуватися в землю.

«Це говорить про те, що вони або зняли частину військ з цього напрямку, або вже потрошки видихаються. Ми майже щодня знищуємо техніку та живу силу ворога. Нещодавно була одна з атак, але коли хлопці дізналися, що проти нас діють підрозділи 64-ї окремої мотострілецької бригади, яка відмітилася звірствами в Бучі, то полонених на сьогодні в нас немає», - констатував.

Комбат підтвердив: техніки в окупанта таки більше, ніж живої сили. Видно це й зі спроб атак орків на наші позиції - йдуть техніка, сильні артилерійські обстріли, але піхоти мало.

«У них не так й багато бажаючих іти в наступ. Але їх женуть. Як баранів на убой. Чеченці там як заград отряди. Щодо зброї, то застосовують все. По нас постійно працюють САУ, танки, міномети, періодично вилітають їхні гелікоптери Ка-52. Але ми вже звикли, втягнулися, навчилися вести бойові дії в таких умовах, тому на сьогодні жертв у нас немає. Стоїмо. Тримаємо позиції», - резюмував.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити