image
 |  1179 17 Травня 2024 | 13:49

Осиротіли діти та овдовіла дружина: помер військовий з Волині

Ще одна важка втрата для волинської громади. Жучок Валентин Іванович 27 листопада 1977 р.н. - уродженець села Видраниця. Служив у прикордонних військах України.

Про це пишуть на сторінці КЗ "Забродівська публічна бібліотека" , - пише ВолиньUA.

Ще з 2014 року відстоював незалежність та цілісність державних кордонів Батьківщини. Після важких бойових поранень під Куп'янськом, на певний час відійшов від військової справи. Проживав зі своєю сім'єю у м. Овруч Житомирської області.

Воїн Валентин не зміг стояти осторонь, незважаючи на контузії й стан здоров'я й нині. Ніс службу у 143 бригаді ТРО командиром взводу бойової машини у Донецькій області. Мав численні нагороди за виявлені якості та вміння під час проходження військової служби. Отримав знову контузії й поранення, ускладнення по здоров'ю.

Проходив лікування у Київському госпіталі, під час якого відійшов у вічність наш Герой.  Двоє дітей залишилися без батька, дружина без чоловіка, ще одна матір втратила сина, а Україна - свого захисника.

Наші односельчани приносять щирі співчуття рідним і близьким Захисника України, розділяємо з Вами біль непоправної втрати.

Вічна памʼять і шана, Слава Герою!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити