image
 |  144 19 Вересня 2024 | 08:36

Основна проблема громадського транспорту Луцька - дефіцит кваліфікованих водіїв

Дефіцит кваліфікованих водіїв, які здатні їздити на великогабаритних автобусах - основна причина проблем із недотриманням графіків руху на окремих маршрутах громадського транспорту.

Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" повідомив начальник відділу транспорту Луцької міськради Віктор Главічка.

"На минулому засіданні виконкому перевізник "Бест Ленад Груп" отримав попередження. Якщо ситуація з курсуванням маршрутів не покращиться, то з ним буде розірвано договори. Термін часу - приблизно один місяць. Зараз перевізник вживає заходи. Але невідомо, чи вдасться виправити ситуацію.
Основна проблема - не відсутність автобусів. Автобуси є. А от кваліфікованих водіїв не вистачає. Їздити немає кому. Особливо мова йде про великогабаритні автобуси. Головна причина цього - мобілізація. Окремі водії також бояться виходити на роботу через всім зрозумілі обставини. А замінити їх немає кому"- зазначив Віктор Главічка.

Читайте також: На одній з вулиць Луцька поліцейські, спільно з співробітниками ТЦК, "заламали" 22-річного чоловіка: коментар поліції

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити