image
 |  2 31 Серпня 2018 | 06:41

Освітяни з Іваничівщини взяли участь в українсько-польському проекті

23-26  серпня  заступник директора з навчально-виховної роботи  Павлівського  ліцею,  що  на  Іваничівщині,  Лілія  Олійчук  представляла  свій освітній заклад під час українсько-польської зустрічі у Львові. 
Про  це  повідомляє  власкор  «ВолиньUA»  з  посиланням  на  сторінку  ліцею  у  Фейсбук.
Напередодні,  у травні 2018 року Товариством Лева (м. Львів) та Фондом Освіта для демократії (м. Варшава) оголошувався конкурс на участь у тренінгу для українських та польських учителів. Потрібно було презентувати свій край, свою школу і свою педагогічну діяльність. За цим організатори проекту і визначали, хто братиме участь у СВАТЦІ.
Павлівський ліцей успішно пройшов відбір, тому  отримав  можливість  взяти  участь  в  українсько-польській  зустрічі у Львові. На тренінгу педагог  з  Іваничівщини  розповіла про свій ліцей, дізналася про діяльність інших шкіл, ознайомилася з відмінностями та спільним в освітніх системах України та Польщі, навчалась розробці конкретного проекту і налагодженню співпраці зі школою з сусідньої країни по обміну молоддю, отримала сертифікат. Партнером Павлівського ліцею стала Publiczna Szkola Podstawowa nr 3 im. Boleslawa Chrobrego із Островця.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити